Ασφάλεια Συναλλαγής & Τρόποι Πληρωμής

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Παράδοση / Αποστολή

Για την παράδοση των προϊόντων στο σπίτι σας συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένες εταιρείες courier. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται την επόμενη εργάσιμη μέρα από την ημέρα της παραγγελίας.

Τα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβάνονται στο τελικό ποσό και υπολογίζονται αυτόματα κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας.

Επιστροφές / Πολιτική Ακύρωσης

Επιστροφές είναι δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος χωρίς να έχετε την υποχρέωση να αναφέρετε τους λόγους της επιστροφής, υπό την προϋπόθεση ότι η συσκευασία και το προϊόν είναι άθικτα. Τα έξοδα αποστολής επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Τα χρήματα θα αποσταλούν σε ένα τραπεζικό λογαριασμό (Εθνικής, Alpha, Πειραιώς ή Eurobank) που θα μας δώσετε μέσα σε 10 μέρες που θα παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν.

Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου

Μπορείτε να διαβάσετε τους Όρους Χρήσης & την Πολιτική Απορρήτου εδώ.